Tak for et hyggeligt 2015 – ses vi i 2016?

(c) HBNielsen.dk
(c) HBNielsen.dk

Så er året ved at være slut, men et nyt venter lige rundt om hjørnet. Hvad er der så sket i år, og kan vi lære noget af det? Det korte svar er at der er sket en masse, og at vi ikke har lært at der er flere der samler på “gammel konsol skrammel” end jeg havde forstillet mig.

facebook gruppen er medlemstallet steget voldsomt i 2015, faktisk er vi næste 5.000 medlemmer. Vi ved godt at ikke alle er lige aktive, men 5000 er stadig rigtig mange. Til trods for at vi er så mange, så glider hverdagen med utroligt få bump på vejen. Dette er bl.a. grundet at de fleste er godt til at holde sig til de simple regler der er stillet op for gruppen, og delt fordi at at i er godt til at give besked til en af de 3 admins vi er i gruppen.

2015 har også været året hvor vi har holdt det første loppemarked sammen, og det blev en kanon dag. Masser af nørder, der snakkede, købte, byttede og solgte hvad de havde i overskud. Stemningen var utrolig god, og selvom rammerne var lidt primitive, så fungerede det perfekt. Det er bestemt planen at dette skal gentages igen i 2016 – men det skal vi nok råbe højt om når vi kommer dertil.

Vi i admin-gruppen har planlagt at vi i det kommende år vil mødes fysisk (vi bor henholdsvis på sjæland, fyn og jylland), så vi kan snakke og planlægge hvordan gruppen kan udvikle sig yderligere og blive et endnu bedre sted. Har du ideer som enten kan laves på facebookgruppen, eller her på siden som vil gøre tingene nemmere for alle, så skriv dem endelig i kommentarene her under.

Til slut vil jeg ønske dig og dine et rigtigt godt nytår, med ønsker om det bedste for 2016.